Zapraszamy do udziału w Konkursie kulinarnym o Bursztynowy Laur Marszałka Województwa Pomorskiego „Pomorskie Smaki” na najlepszy produkt!
 
Zgłoszenia (formularz poniżej) można nadsyłać do 25 sierpnia 2021 r.

Uczestnik może zgłosić maksymalnie 5 produktów, każdy w innej spośród poniższych konkurencji:
-  Produkt pochodzenia zwierzęcego
-  Produkt pochodzenia roślinnego
-  Produkty zbożowe i cukiernicze
-  Napoje
-  Inne produkty (np. mieszane)

Do II, finałowego etapu Komisja zakwalifikuje maksymalnie 30 produktów, które zostaną poddane ocenie organoleptycznej.
Na finalistów czekają wyjątkowe nagrody.

Zachęcamy do przesyłania zgłoszeń, które w łatwy sposób można dostarczyć wybierając z poniżej dostępnych opcji:
-  na adres korespondencyjny Urząd Marszałkowski Województwa Pomorskiego, Departament Środowiska i Rolnictwa, 80-810 Gdańsk, ul. Okopowa 21/27, z dopiskiem „Konkurs kulinarny”;
-  pocztą elektroniczną na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. W przypadku tej formy wysyłki należy wysłać skan podpisanego ręcznie formularza;
-  osobiście w siedzibie Departamentu Środowiska i Rolnictwa przy ul. Augustyńskiego 2, 80-819 Gdańsk, I piętro, sekretariat pokój 100

Do pobrania:

Regulamin Konkursu kulinarnego o Bursztynowy Laur Marszałka WP

Formularz zgłoszenia produktu

Bursztynowe Laury 2012-2019

2021 07 15 Bursztynowy Laur 01

2021 07 15 Bursztynowy Laur 02